Eyof_partner

Álláslehetőség a Győr Projekt Kft. - nél


Tisztelt Vendégeink!


2018. október 6-án és 7-én (szombat-vasárnap) az Öttusás Elit úszóversenye kerül megrendezésre uszodánkban, továbbá vasárnap a vízilabdás lányaink is összecsapnak a tatabányai csapatokkal (3 mérkőzés, Lány Országos Utánpótlás).

A szervezés során központi törekvésünk, hogy a nagyközönség előtt ne kelljen mindeközben bezárnunk. Fentiek értelmében 6-án szombaton 11.00 órától 15.00 óráig, vasárnap pedig 8.30-tól 12.30-ig a 33 m-es, „sátras” medencében tudjuk fogadni a lakossági vendégeinket.


Köszönjük megértésüket! - Az Aqua Sportközpont csapata

Gyémánt Fokozatú támogató a Győr Projekt Kft.!

Gyémánt Fokozatú támogató a Győr Projekt Kft.!

Simon Csaba Győr Projekt Kft. ügyvezetője a győr Plusz média kérdésére elmondta, hogy a Győr Projekt Kft. alakulásának alappillérét az EYOF megrendezése jelentette.

 

„A Társaság irányába fennálló bizalom mindenképp ösztönöz minket, hogy Magyarország egyetlen multi sporteseményéhez a sportlétesítmények megépítésén túlmenően a Fesztivál ideje alatti üzemeltetéssel, az eszközpark biztosításával járuljunk hozzá, és az eseményből adódó hosszú távú lehetőségeket – sportszakmait és pénzügyit egyaránt – megteremtsük és kiaknázzuk."

/Győr Plusz/

Partnerek

QP logó

EKI logó

Látogatóközpont logó

Audi aréna

Kaloczy