Eyof_partner

Álláslehetőség a Győr Projekt Kft. - nél


 Kedves Vendégeink!

 

Mint ismeretes, a Győri Filharmonikus Zenekar rendhagyó módon uszodánkban tartja farsangi koncertjét január 24-én 19 órai kezdettel. A medencetér átalakítása, a szükséges technikai eszközök beépítése, próbák, és maga a rendezvény 2 nap zárva tartás mellett kerül lebonyolításra. Fentiekre tekintettel tájékoztatjuk Kedves Közönségünket, hogy uszodánk 2019. január 23-24 napokon teljes körűen zárva tart.


Mivel a sátras medencénk javítása sajnos elhúzódik, azt a végleges megoldásig ZÁRVA kell tartanunk. Ezen okból kifolyólag a vízilabdás sportolóink soron következő Országos Bajnoki fordulóját csak az 50 méteres medencében tudjuk lebonyolítani, amihez a türelmüket és megértésüket szeretnénk kérni. A jelölt nap folyamán, azaz 2019. január 27-én, vasárnap 6 db 25 méteres lakossági pálya kerül kialakításra, a mérkőzések 12 órakor veszik kezdetüket, de a lakossági pályák egész nap vendégeink rendelkezésére állnak.


2019. január 30-án, szerda 9.00 órától Úszás Diákolimpia megyei döntő kerül megrendezésre az 50-es versenymedencében. Várható befejezés 14.00 óra. Nem zárunk be, a lakossági pályák rendelkezésre állnak, azonban a hangosítás, szurkolás, rajt, és vezényszók jelenthetnek eltérő körülményeket a megszokottól, amihez kérjük megértésüket.


Megértésüket ezúton is megköszönve, tisztelettel: Uszoda vezetősége.

 

Győri Filharmonikus Zenekar - Farsangi Koncert

Győri Filharmonikus Zenekar - Farsangi Koncert

A hagyományos Farsangi koncert műsora hasonló az előző évekhez, most is meglepetés, annyit azonban elárulhatunk, hogy műsorszámok nagy része valamilyen kapcsolatban lesz a vízzel, és természetesen nem lesz hiány vidámságban, humorban.

 

A zenekar a medence fölé épített 140 négyzetméteres színpadon foglal helyet, külön érdekessége a projektnek, hogy az uszoda viszonylag jó akusztikájú, így csak minimális erősítésre lesz szüksége a zenekarnak. A koncert  további különlegessége, a nemzetközi szinten is jegyzett szinkronúszó válogatott közreműködése.


Az est két műsorvezetője Bősze Ádám és ifj. Knézy Jenő lesz, a farsangi koncert karmestere Berkes Kálmán.

 

A Győri Filharmonikus Zenekar bízik benne, hogy a Tradíció és Innováció jegyében meghirdetett évadjában ezen különleges helyszínen is telt ház előtt játszik majd.

 

Helyszín: Aqua Sportközpont

Időpont: 2019. január 24. 19.00 óra

Partnerek

QP logó

EKI logó

Látogatóközpont logó

Audi aréna

Kaloczy