Eyof_partner

Kedves Vendégeink!

 

Mint Önök is tudják, lassan célegyenesbe fordul a 2017. évi Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) és több ország fiatal úszói nálunk mérik össze erejüket. Házigazdaként számos feladat, és esemény vár ránk, melyekről ezúton szeretnénk hírt adni.

 

- 2017. július 18-tól ZÁRVA tartunk, az EYOF előtti közvetlen munkálatok, szemlék történnek, valamint az EYOF versenyzők edzései is zajlanak már. A fesztivál alatt, (2017. július 24. - 29. között) várjuk a regisztrációval rendelkező kedves vendégeinket. A küzdőtéren, az 50 m-es versenymedencében 49 ország fiataljai mérik össze tudásukat. A fesztivállal kapcsolatban további hírek és részletek a gyor2017.hu weboldalon érhetők el.

 

- NYITÁS, az üzemszerű nyitvatartás kezdete: 2017. július 31.


Köszönjük megértésüket és türelmüket - Az Aqua Sportközpont csapata

Gyémánt Fokozatú támogató a Győr Projekt Kft.!

Gyémánt Fokozatú támogató a Győr Projekt Kft.!

Simon Csaba Győr Projekt Kft. ügyvezetője a győr Plusz média kérdésére elmondta, hogy a Győr Projekt Kft. alakulásának alappillérét az EYOF megrendezése jelentette.

 

„A Társaság irányába fennálló bizalom mindenképp ösztönöz minket, hogy Magyarország egyetlen multi sporteseményéhez a sportlétesítmények megépítésén túlmenően a Fesztivál ideje alatti üzemeltetéssel, az eszközpark biztosításával járuljunk hozzá, és az eseményből adódó hosszú távú lehetőségeket – sportszakmait és pénzügyit egyaránt – megteremtsük és kiaknázzuk."

/Győr Plusz/

Partnerek

QP logó

EKI logó

Látogatóközpont logó

Audi aréna

Kaloczy