Eyof_partner

Náunk készülnek az olimpikonok

csapatAz Aqua Sportközpontban készülnek az olimpiára a Győri Úszósport Egyesület olimpikonjai: Jakabos Zsuzsanna, Balog Gábor, Gyárfás Bence és Takács Krisztián. Ennek apropóján beszélgettünk Petrov Iván edzővel:

 

- „Napi két edzést tartunk, a „reggeli" délelőtt 11 órától 13 - ig, a délutáni pedig 19:30 – tól akár 22:30 - ig is elhúzódhat. Erre az időeltolódás miatt van szükség, Rióban ezekben az időpontokban lesznek a döntők. Szerencsénk van, hogy nálunk megoldott az ilyen szinten egyedi edzés, erre a legtöbb magyar uszodában nem biztos, hogy lehetőségünk lenne.

 

Ezúton is szeretném kifejezni a köszönetemet Simon Csabának, a Győr Projekt Kft. ügyvezetőjének és Harsányi Ferencnek, az Aqua Sportközpont létesítményvezetőjének, az ő támogatásuknak köszönhetően minden szükséges segítséget megkapunk, hogy a lehető legjobban felkészülhessünk a ránk váró megmérettetésekre. Ennek a hozzáállásnak is köszönhető, hogy országunk több pontjáról is Győrbe járnak az úszók edzőtáborozni. Jelenleg itt vendégeskedik Bernek Péter, Bohus Richárd és Papp Márk, korábban pedig Sebestyén Dalma és Sors Tamás is."

 

A képet készítette: Marcali Gábor - Fotóriporter a Győr Plusz Média fotósa