Elégedett az Európai Úszó Szövetség technikai bizottsága

uszodaElégedett az Európai Úszó Szövetség technikai bizottsága. Miután a küldöttség Budapesten megtekintette a jövő évi világbajnokság helyszínéül szolgáló Dagály Uszoda építkezését Győrbe, az Aqua Sportközpontba látogatott, amit a 2017. évi Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál egyik helyszíneként tartanak számon.
Alfonso Wucherpfennig Gaminde, a bizottság elnöke, Craig Hunter alelnök, Andrea Thielenhaus titkár és Camelia Potec, a LEN sportolói bizottságának elnöke egyaránt elismerő szavakkal nyilatkozott létesítményünkről.

„A győri uszodát látva azt kell mondanom, minden igényt kielégít. Amire az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválra (EYOF) szükség van az úszóversenyek kapcsán, az itt megtalálható. Le a kalappal, csak gratulálni tudok a győrieknek, hogy egy ilyen létesítménnyel rendelkeznek.” - mondta az elnök.

Andrea Thielenhaus szerint ha csak a létesítményen múlik, pazar verseny lesz itt jövő nyáron. „ Persze a szervezőkkel, így Petrov Ivánnal is nagyon jól lehet együtt dolgozni, biztosan minden a legnagyobb rendben lesz az EYOF-on, erre garancia az, amit most láttunk” - kommentálta az itt tapasztaltakat az egyesület titkára.
/forrás:Kisalföld/