Eyof_partner

Győri Filharmonikus Zenekar - Farsangi koncert

Hajba Ákos 2019.11.28 2019-11-28 10:30:21
Győri Filharmonikus Zenekar - Farsangi koncert

A Győri Filharmonikus Zenekar hagyományos Farsangi koncertje az előző évhez hasonlóan idén is az Aqua Sportközpontban kerül megrendezésre. Műsora most is meglepetés, annyit azonban elárulhatunk, nem lesz hiány vidámságban, humorban.

A zenekar a medence fölé épített 140 négyzetméteres színpadon foglal helyet, külön érdekessége a projektnek, hogy az uszoda viszonylag jó akusztikájú, így csak minimális erősítésre lesz szüksége a zenekarnak. Az est műsorvezetője Bősze Ádám, a farsangi koncert karmestere Berkes Kálmán.

A Győri Filharmonikus Zenekar bízik benne, hogy a Felfedezések jegyében meghirdetett évadjában ezen a különleges helyszínen is telt ház előtt játszik majd. Biztosak vagyunk benne, hogy a Farsangi koncertünkre szóló belépőjegyek ajándékozása igazi meglepetéssel szolgál mindenkinek.

Győri Filharmonikus Zenekar hangversenybérletesei és az Aqua Sportközpont úszóbérletesei 20% kedvezményre jogosultak a Richter Teremben történő, személyes vásárláskor.

 

Helyszín: Aqua Sportközpont

Időpont: 2020. január 25. 19:00 óra


Online jegyvásárlás: ITT

Plazma Pont Úszónap - Együtt a mozgássérültekért

Hajba Ákos 2019.11.12 2019-11-12 10:51:32
Plazma Pont Úszónap - Együtt a mozgássérültekért

2019. november 23-án úszónapot szervez a Sportlife Győr csapata a győri Aqua Sportközpontban a győri Plazma Pont segítségével. Minden úszást kedvelő kipróbálhatja és profinak érezheti magát. Az esemény egyben az Olimpiai Ötpróba egyik pontszerzési lehetősége is, ahol segíthetsz a Mozgáskorlátozottak Győr- Moson- Sopron Megyei Egyesületének átalakítani egy Volkswagen kisbuszt, hogy egyszerre több kerekesszékes embertársunk utaztatása is megvalósulhasson. 500m, 1500m és 3000 m-es távok között választhatsz, így 1, 2 vagy 3 Olimpiai Ötpróba pont érhető el.

 

 

 

Hogyan tudsz segíteni? Nincs más dolgod, mint eljönni a rendezvényre, úszni egy jót, ugyanis a Plazma Pont minden egyes látogatói jegy után 200 Ft-tal támogatja az egyesületet!


Jegyek: https://plazmapontuszonap.ticketninja.io/

A belépő díja 3900 Ft, a mozgáskorlátozottak részére 1900 Ft. Az 500 m-es távon 2500 Ft


Amennyiben a rendezvényen nem tudsz részt venni, de jótékonysági célját szeretnéd támogatni, a lent megadott bankszámlaszámon hozzájárulhatsz az egyesület újonnan szerzett kisbuszának akadálymentesítéséhez. Az adománnyal a kerekesszékes sorstársaink szállítását tudjuk megoldani.
Mozgáskorlátozottak Győr-Moson-Sopron Megyei Egyesülete Bankszámlaszàm: 11737007-20031323

 

Kövesd a rendezvény esemény oldalát, ahol folyamatosan friss információkkal várunk!

Magyarország - Oroszország férfi válogatott vízilabda mérkőzés

Hajba Ákos 2019.02.11 2019-02-20 09:16:18
Magyarország - Oroszország férfi válogatott vízilabda mérkőzés
Magyarország - Oroszország férfi válogatott vízilabda mérkőzés

 

A magyar férfi vízilabda-válogatott 10-8-as győzelmet aratott Győrben az orosz csapat felett, ezzel biztosította csoportelsőségét a világliga selejtezőjének „A” jelű négyesében.

 

Märcz Tamásnak a találkozó előtt kényszerűségből többször is változtatnia kellett a keret összetételén, és a szakember hangsúlyozta, a biztos védekezés kialakítása a legfontosabb, hiszen ez az, amit rövidebb idő alatt lehet begyakorolni. Hozzátette, támadásban a játékosok egyéni tudásában bízik. Úgy tűnt, hogy a játékosként olimpiai bajnok szakvezetőnek minden kívánsága teljesült: védekezésben összeszedettek voltak a magyarok, elöl pedig láthatóak voltak a kapitány által is említett egyéni megoldások, így a nagyszünetben háromgólos volt a különbség (6-3).

 

A harmadik negyedben az oroszok két könnyű góllal kerültek lőtávolba (7-5), azonban a játékrész vége újra a magyaroké volt, s négygólos hazai előnnyel indult az utolsó nyolc perc. A zárófelvonásra mintha elvesztette volna a ritmust a magyar válogatott, a támadások befejezésébe hiba csúszott, az oroszok pedig kihasználták a védekezésbeli könnyelműségeket, így egy csapásra nyílt lett a találkozó (9-8). A hazai szurkolókat végül két perccel a dudaszó előtt Sedlmayer Tamás nyugtatta meg, miután lehetetlen szögből lepte meg az orosz kapust, eldöntve ezzel az összecsapást.

A világliga európai selejtezőjében négy csoportban zajlanak a küzdelmek, mindenhonnan az első kettő jut az Európa Kupa nyolcas döntőjébe, ahonnan az első három mehet majd a világligára. Az Európa Kupa nyolcas döntőjét április 5-7-én rendezik Zágrábban.

 

/forrás: gyorplusz.hu/

Győri Filharmonikus Zenekar - Farsangi Koncert

Hajba Ákos 2019.01.09 2019-01-25 09:34:06
Győri Filharmonikus Zenekar - Farsangi Koncert

Az Aqua Sportközpontban adott remek hangulatú farsangi koncertet a Győri Filharmonikus Zenekar csütörtök este rengeteg érdeklődő előtt.

 

Az ötletet Petrov Iván, a győri úszók vezetője sugallta Fűke Géza igazgatónak, amikor elmondta: a szinkronúszók reggelente Brahms szimfóniáira gyakorolnak. Innen ered a fergeteges sikert aratott koncert gondolata.


A hangulathoz illő műveket fürdőköpenyben jött vezényelni Berkes Kálmán karnagy. A főleg vízizenékből összerakott repertoárhoz illó vízi produkciók társultak a medencében. Vízre szálltak a győri úszók, köztük természetesen Jakabos Zsuzsanna, és mások mellett a szlovák szinkronúszó válogatott is.

 

/forrás: gyorplusz.hu/