Loading...
Navigáció kihagyása

#beactive Európai Sporthét

Az Európai Sporthét az Európai Bizottság kezdeményezése, amelyet 2015 óta minden évben megrendeznek a sport és a testmozgás népszerűsítése jegyében. A nemzetközi eseménysorozat idén 2023. szeptemberben 23-30. között zajlik szerte Európában, így Magyarországon is, melyhez idén első alkalommal Győr is csatlakozott. Szeptember 23-án délután 14 és 17 óra között a #beactive Európai Sporthét keretein belül, a Győri Vízisport Egyesület és a GYÚSE közreműködésével ismerkedhettek meg az úszással és számos egyéb vizes sporttal - mint például vízilabda, törpepóló, SUP, minikajak - az Aqua Sportközpontban. A rendezvény ideje alatt a belépés mindenki számára ingyenes!
Publikálva: 2023-09-22
Tovább

Tájékoztató a Magyar Vilmos Uszodába megváltott bérletekkel kapcsolatban

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a Magyar Vilmos Uszoda újranyitása (2023. 09. 07.) után az oda megváltott bérleteket nem áll módunkban elfogadni az Aqua Sportközpontban, azokat újra kizárólag a Magyar Vilmos uszodában lehet majd felhasználni.Megértésüket köszönjük!
Publikálva: 2023-09-05
Tovább

Bérletek lejárati idejének meghosszabbításával kapcsolatos információk

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a bérleteik lejárati idejének meghosszabbításával kapcsolatos kérelmeiket kizárólag abban az esetben áll módunkban elfogadni, amennyiben azokat teljes mértékben önhibájukon kívül nem tudták felhasználni a határidő lejárta előtt, és ezt hivatalos dokumentumokkal (pl.: orvosi igazolás, ambuláns lap stb.) tudják igazolni!Megértésüket köszönjük!
Publikálva: 2023-09-02
Tovább

Július 1-től hétvégente teljes nyitvatartási időben üzemel a wellness részlegünk

Kedves Vendégeink! Július 1-től minden szombaton és vasárnap újra teljes nyitvatartási időben (reggel 8 órától este 19 óra 30 percig) üzemel a wellness részlegünk. Köszönjük a türelmüket!
Publikálva: 2023-06-26
Tovább

Újra használható az 50 méteres medence

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy az 50 méteres medencénk a mai naptól újra nyitva van és használható.
Publikálva: 2023-06-24
Tovább

Újranyit a szaunarészlegünk

Kedves vendégeink! Április 3-tól újra üzemelnek a szaunáink. Nyitvatartás: Minden nap 14 órától zárásig.Továbbá tájékoztatjuk a bezárás előtti időszakból fennmaradó, szaunahasználati jogosultsággal kiegészített bérlettel rendelkező vendégeinket, hogy a wellness részlegünk zárvatartása miatt a fel nem használt szaunázási időtartamot visszakapják, valamint a rövidebb nyitvatartási időből kifolyólag további 40%-kal meghosszabbítjuk ezen bérletek szaunahasználati idejét. Mindkét finn- és infraszaunánk használható lesz.
Publikálva: 2023-03-24
Tovább

Vízcsere az Aqua Sportközpontban

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a sátras medencénk február 24. 10:00 órától március 1-ig vízcsere miatt zárva tart. Nyitás: 2023.03.02. 5:30Tanmedencénket a zárvatartás nem érinti, továbbra is látogatható lesz a szabad időpontokban. Tanmedencénk pályabeosztása ide kattintva érhető el.
Publikálva: 2023-02-18
Tovább

Uszodánk használatának feltételei 2023.02.06-tól

bevezetésre kerül az öltözői segítő jegy, aminek az ára: 200 Ft/fő/gyerek. Egy gyermekkel maximum egy segítő mehet be edzés előtt illetve után az öltözőbe, azonban a foglalkozás ideje alatt (a házirend ide vonatkozó szabálya szerint) el kell hagyniuk azt. Ezzel a jeggyel a medencetér nem látogatható! Az edzés ideje alatt az előcsarnokunkban tudunk helyet biztosítani a várakozó segítőknek. Figyelem! Ezzel a jegytípussal összesen kétszer van lehetőség a bejárati forgóvillákon áthaladni! Babaúszás esetén + 1 főnek kísérő jegy megváltására továbbra is van lehetőség melynek ára 500 FtKísérő belépése két esetben engedélyezett:Babaúszás alkalmával plusz egy személy belépése engedélyezett a kísérő jegy megvásárlása esetén.A különleges bánásmódot igénylő gyermekek esetében egy fő kísérő jelenléte engedélyezett, akinek nem szükséges a kísérő jegy megváltása.Az uszodatérbe belépő kísérőnek is be kell tartania az uszoda házirendjét!A bérlői jogviszonnyal nem rendelkező vendégeink a tanmedencét csak a szabadnak jelzett időpontokban használhatják.Minden oktatási tevékenységet kötelező lejelenteni az uszodavezetőség felé. Minden olyan oktatási tevékenység ami 2 főnél nagyobb létszámú csoporttal történik, csak szerződéses bérlőknek engedélyezett.Minden olyan oktatási tevékenység ami maximum 2 fővel történik csak a házirend erre vonatkozó szabályozása szerint lehetséges, tehát hétköznap 15.00-ig.az öltözőben maximum 23 fokot tudunk biztosítania közlekedő folyosó a sátras medence és az öltöző között nem fűtött, ezért kérünk mindenkit, hogy ennek megfelelően öltözzön. Továbbra is biztosítunk:zuhanyzási lehetőséget,hajszárítási lehetőséget,öltözőt zárható szekrényekkel.
Publikálva: 2023-02-03
Tovább

Bérletekkel kapcsolatos információk

Felhívjuk kedves bérlettulajdonosaink figyelmét, hogy amennyiben a korábban megvásárolt bérletük érvényességét szeretnék szüneteltetni, és csak a teljes körű újranyitás után (melynek időpontja még nem tisztázott) szeretnék felhasználni azt, egyelőre semmi teendőjük nincs. A teljes körű újranyitást követően bérleteiket a 2022. szeptember 15-i bezárás és a jövőbeli újranyitás között fel nem használt időtartammal és alkalmak számával meghosszabbítjuk. Amennyiben szaunahasználattal egybekötött úszóbérlettel rendelkeznek, módjukban áll a szaunázási lehetőséget a különbözet értékével arányosan plusz úszóalkalmakra beváltani. Ennek kivitelezése az uszoda pénztárában történik. Megértésüket köszönjük!
Publikálva: 2022-11-29
Tovább

Részlegesen újranyit az Aqua Sportközpont!

Örömmel értesítjük kedves Vendégeinket, hogy november 6-tól újra várja lakossági ügyfeleit is az Aqua Sportközpont sátras uszodája. Ezen a napon 6:00 és 8:00 óra között, illetve 15:00 és 21:00 óra között a győri lakcímkártyával rendelkezők INGYEN úszhatnak. Figyelem! Ezen a napon kizárólag a győri lakosok látogathatnak el létesítményünkbe!A medencét az alábbiak szerint lehet igénybe venni: Hétfőtől péntekig: 6:00 óra és  9:00 óra között 3 kijelölt sávban 9:00 óra és 15:00  óra között mindegyik sávban 15:00 óra és 21:00 óra között 3 kijelölt sávban Szombaton és vasárnap: 6:00 óra és 20:00  óra között mindegyik sávban, kivéve sportesemények ideje alatt. Novemberi és decemberi sportesemények: 2022. november 12. (szombat) - 8:00 órától 17:00 óráig2022. november 19. (szombat) - 8:00 órától 16:00 óráig 2022. november 20. (vasárnap) - 8:00 órától 15:00 óráig 2022. november 23. (szerda) - 10:00 órától 15:00 óráig 2022. december 4. (vasárnap) - 8:00 órától 15:00 óráig2022. december 10. (szombat) - 10:00 órától 15:00 óráig2022. december 11. (vasárnap) - 8:00 órától 15:00 óráig2022. december 18. (vasárnap) - 8:00 órától 15:00 óráig(A változtatás jogát fenntartjuk!) Az uszoda használatának további feltételei: Az alagsori öltözők nem lesznek használhatók, azok helyett a sátras uszoda melletti mobil öltözőket lehet igénybe venni, amelyekhez egy kijelölt útvonalon lehet eljutni. (Értékmegőrzőt biztosítunk.) A hajszárítóink jelenleg nem használhatók, ezért megkérünk mindenkit, hogy hozza magával a sajátját. (Az áramforrás biztosított.)Zuhanyzási lehetőséget a medencetérben biztosítunk. Mindkét zuhanyzónk kizárólag fürdőruhában vehető igénybe. Tusfürdő, sampon és szappan használata TILOS a csúszásveszély elkerülése érdekében.  A már megvásárolt bérletek érvényességét a zárvatartás időtartamával meghosszabbítjuk.  A Magyar Vilmos Uszodába megváltott bérletek felhasználhatók az Aqua Sportközpontban, és az érvényességük szintén meghosszabbodik a zárvatartás időtartamával. A szaunák jelenleg nem üzemelnek. A már megvásárolt, szaunahasználati joggal kiegészített bérleteket úszóbérletként fogadjuk el a továbbiakban, és az árkülönbözet mértékével arányosan növeljük azok érvényességi idejét, vagy az alkalmak számát.  A visszavásárlásra leadott bérleteket az Aqua Sportközpont recepcióján kaphatják vissza azok tulajdonosai, személyi igazolványuk felmutatása ellenében.  Azokat a bérlettulajdonosokat, akik nem jelentkeznek a bérletükért, e-mail üzenetben fogjuk megkeresni további egyeztetés céljából. Megértésüket köszönjük!
Publikálva: 2022-11-04
Tovább