Plazma Pont Úszónap - Együtt a mozgássérültekért

2019. november 23-án úszónapot szervez a Sportlife Győr csapata a győri Aqua Sportközpontban a győri Plazma Pont segítségével. Minden úszást kedvelő kipróbálhatja és profinak érezheti magát. Az esemény egyben az Olimpiai Ötpróba egyik pontszerzési lehetősége is, ahol segíthetsz a Mozgáskorlátozottak Győr- Moson- Sopron Megyei Egyesületének átalakítani egy Volkswagen kisbuszt, hogy egyszerre több kerekesszékes embertársunk utaztatása is megvalósulhasson. 500m, 1500m és 3000 m-es távok között választhatsz, így 1, 2 vagy 3 Olimpiai Ötpróba pont érhető el.

 

 

 

Hogyan tudsz segíteni? Nincs más dolgod, mint eljönni a rendezvényre, úszni egy jót, ugyanis a Plazma Pont minden egyes látogatói jegy után 200 Ft-tal támogatja az egyesületet!


Jegyek: https://plazmapontuszonap.ticketninja.io/

A belépő díja 3900 Ft, a mozgáskorlátozottak részére 1900 Ft. Az 500 m-es távon 2500 Ft


Amennyiben a rendezvényen nem tudsz részt venni, de jótékonysági célját szeretnéd támogatni, a lent megadott bankszámlaszámon hozzájárulhatsz az egyesület újonnan szerzett kisbuszának akadálymentesítéséhez. Az adománnyal a kerekesszékes sorstársaink szállítását tudjuk megoldani.
Mozgáskorlátozottak Győr-Moson-Sopron Megyei Egyesülete Bankszámlaszàm: 11737007-20031323

 

Kövesd a rendezvény esemény oldalát, ahol folyamatosan friss információkkal várunk!