Eyof_partner

Kedves Vendégeink!

 

Értesítjük Önöket, hogy 2019. július 31. - augusztus 3. uszodánkban kerül megrendezésre a XII. Győr Open Úszóverseny. A rendezvényre tekintettel a fenti napokon uszodánk zárva tart. A kora reggeli órákban szokás szerint lehetőséget biztosítunk a nagymedencék, 50-es verseny valamint a 33-as sátras, használatára az alábbiak szerint:

 

Szerdától-péntekig: 05:30-08:00 -ig

Szombaton: 06:00-08:00 -ig

 

Fontos!

A verseny végeztével, augusztus 4-től a szokásos nyitva tartással üzemelünk, azonban az 50 es versenymedencét, ez évi első  karbantartása, vízcseréje következtében csak augusztus 12 –én, várhatóan hétfőn tudjuk megnyitni Önök előtt.

 

Megértésüket köszönjük! 

Tisztelettel: Az uszoda vezetősége

Magyarország - Oroszország férfi válogatott vízilabda mérkőzés

Magyarország - Oroszország férfi válogatott vízilabda mérkőzés

Magyarország - Oroszország férfi válogatott vízilabda mérkőzés

 

A magyar férfi vízilabda-válogatott 10-8-as győzelmet aratott Győrben az orosz csapat felett, ezzel biztosította csoportelsőségét a világliga selejtezőjének „A” jelű négyesében.

 

Märcz Tamásnak a találkozó előtt kényszerűségből többször is változtatnia kellett a keret összetételén, és a szakember hangsúlyozta, a biztos védekezés kialakítása a legfontosabb, hiszen ez az, amit rövidebb idő alatt lehet begyakorolni. Hozzátette, támadásban a játékosok egyéni tudásában bízik. Úgy tűnt, hogy a játékosként olimpiai bajnok szakvezetőnek minden kívánsága teljesült: védekezésben összeszedettek voltak a magyarok, elöl pedig láthatóak voltak a kapitány által is említett egyéni megoldások, így a nagyszünetben háromgólos volt a különbség (6-3).

 

A harmadik negyedben az oroszok két könnyű góllal kerültek lőtávolba (7-5), azonban a játékrész vége újra a magyaroké volt, s négygólos hazai előnnyel indult az utolsó nyolc perc. A zárófelvonásra mintha elvesztette volna a ritmust a magyar válogatott, a támadások befejezésébe hiba csúszott, az oroszok pedig kihasználták a védekezésbeli könnyelműségeket, így egy csapásra nyílt lett a találkozó (9-8). A hazai szurkolókat végül két perccel a dudaszó előtt Sedlmayer Tamás nyugtatta meg, miután lehetetlen szögből lepte meg az orosz kapust, eldöntve ezzel az összecsapást.

A világliga európai selejtezőjében négy csoportban zajlanak a küzdelmek, mindenhonnan az első kettő jut az Európa Kupa nyolcas döntőjébe, ahonnan az első három mehet majd a világligára. Az Európa Kupa nyolcas döntőjét április 5-7-én rendezik Zágrábban.

 

/forrás: gyorplusz.hu/

Partnerek

QP logó

EKI logó

Látogatóközpont logó

Audi aréna

Kaloczy