Eyof_partner

Kedves Vendégeink!


Ezúton értesítjük Önöket, hogy uszodánkban kerül megrendezésre a 4 napos XIII. Scitec Győr Open úszóverseny.

Időpont: 2019 december 18-19- 20-21 szerdától szombatig

A rendezvényre tekintettel fenti napokon uszodánk zárva tart.

A kora reggeli órákban szokás szerint, 7.45-ig lehetőséget biztosítunk a nagymedencék ( 50-es valamint a 33-as sátras ) használatára.

 

Megértésüket megköszönve,

Tisztelettel: Uszoda vezetősége.

Győri Filharmonikus Zenekar - Farsangi koncert

Győri Filharmonikus Zenekar - Farsangi koncert

A Győri Filharmonikus Zenekar hagyományos Farsangi koncertje az előző évhez hasonlóan idén is az Aqua Sportközpontban kerül megrendezésre. Műsora most is meglepetés, annyit azonban elárulhatunk, nem lesz hiány vidámságban, humorban.

A zenekar a medence fölé épített 140 négyzetméteres színpadon foglal helyet, külön érdekessége a projektnek, hogy az uszoda viszonylag jó akusztikájú, így csak minimális erősítésre lesz szüksége a zenekarnak. Az est műsorvezetője Bősze Ádám, a farsangi koncert karmestere Berkes Kálmán.

A Győri Filharmonikus Zenekar bízik benne, hogy a Felfedezések jegyében meghirdetett évadjában ezen a különleges helyszínen is telt ház előtt játszik majd. Biztosak vagyunk benne, hogy a Farsangi koncertünkre szóló belépőjegyek ajándékozása igazi meglepetéssel szolgál mindenkinek.

Győri Filharmonikus Zenekar hangversenybérletesei és az Aqua Sportközpont úszóbérletesei 20% kedvezményre jogosultak a Richter Teremben történő, személyes vásárláskor.

 

Helyszín: Aqua Sportközpont

Időpont: 2020. január 25. 19:00 óra


Online jegyvásárlás: ITT

Partnerek

QP logó

EKI logó

Látogatóközpont logó

Audi aréna

Kaloczy